ПАМ'ЯТАЄМО! ЄДНАЙМОСЯ! ПЕРЕМОЖЕМО!

/Files/images/sveta/sveta2/голодомор.jpg

ПАМ’ЯТАЄМО! ЄДНАЄМОСЯ! ПЕРЕМОЖЕМО!

26.11.2022 р. в Україні вшановують пам’ять жертв Голодомору, акту геноциду українського народу, організованого керівництвом СРСР і ВКП(б)у 1932-1933 роках, штучний масовий голод , що спричинив загибель мільйонів українців у сільській місцевості на території Української РСР та Кубані, де переважну більшість населення становили українці , з метою придушення національно – визвольного руху і фізичного знищення частини селян.

Ним убили мільйони українців, а долі тих , хто вижив, скалічили. Режим припинив активний масовий спротив , асимілював частину українського народу , нав’язав нам радянську/російську ідентичність.

Тепер Росія , як і 90 років тому, хоче покарати українців за опір. У нинішній війні Росія використовує схожі інструменти підкорення , інформаційні технології та геноцидні техніки, що і під час організації та здійснення Голодомору.

Геноциди Сталіна та Путіна – спроби зупинити творення модерної української нації. Вони розуміли, що політичне усамостійнення України було лише питанням часу. І тоді вони б точно втратили Україну. Тому обидва геноциди є ні чим іншим як превентивною операцією.

26 листопада закликаємо всіх вшанувати пам’ять загиблих від Голодомору , запаливши у вікні о 16.00 годині свічку пам’яті.

ЗДВР Грекова І. Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.