Волонтери - люди доброї волі

Під таким гаслом 16 березня 2018 року в нашому закладі відбулася урочиста зустріч усіх небайдужих мешканців мікрорайону Тинне. Ініціювали такий захід активісти Тиннівської громади – Михалюк В.С. та оргкомітет навчального закладу. Серед запрошених гостей добровільні помічники ЗСУ, учасники Революції Гідності, сім’ї, які приймали на різдвяних канікулах дітей з м. Авдіївка Донецької області, учасники АТО та їхні члени родини. Найпочесніші гості – матері наших воїнів, які віддали на захист України найдорожче – своїх синів.

Зі сцени актової зали нашого закладу прозвучали найщиріші слова подяки усім присутнім, а учні підготували привітання для наших гостей – пісні, поезію та патріотичний флешмоб.

Кращих волонтерів нагородили грамотами та подяками депутат Обласної ради Гомон О.О. та представник волонтерської громадської організації «Своєчасна волонтерська допомога», а всі запрошені та гості отримали в подарунок весняні кошики з квітами, зроблені руками батьків та учнів.

Заключним акордом свята став випуск у небо жовто-блакитних кульок з білими голубами під супровід Державного Гімну як символ нашого великого прагнення до безхмарного й мирного життя в Україні.

Грекова І.Ю. ЗДВР НВК№17


Кiлькiсть переглядiв: 410

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.